Jdi na obsah Jdi na menu

JBC - Roztoky 3:0 (1:0)

26. 3. 2019

 bývalého TJ Sokol Jablonec n. J. - TJ Sokol Roztoky 3:0 (1:0)

Branky:

5. a 53. D. Holman , 59. J. Vrána

Rozhodčí: Bukvička, Rympler, Klement 158 diváků, ŽK 2:2

 

Před utkáním poblahopřál domácí kapitán a prezident oddílu David Holman k jubileu bývalým hráčům Jablonečku p. Pičmanovi k 85. narozeninám a R.Novotnému k 80. narozeninám. Následně radost a potlesk vytřídala minuta ticha za   L. Kříže ,bývalého  hráče Jablonečku. Poté se již mohlo přistoupit k zápasu. Utkání se hrálo na dobrém terénu v Jablonci nad Jizerou. Oba týmy hrály od začátku útočný fotbal. První to zkoušel ve 3. min. z vápna hostující Kupkár, Vízek v brance střelu chytil. O minutu později domácí rozehráli trestný kop a Madarčík vyrážel hlavičku zblízka na roh. Po kopu z rohu si míč našel Šír, který sklepl  na vápno k Holmanovi, ten ho napálil a tečovaná střela skončila v brance (1:0). Ve 13. min. zahrál hostující M. Hornig trestný kop na zadní tyč, kde naběhnutý Mečíř branku zblízka minul. Ve 20. min. domácí Holman z trestného kopu střílel vedle pravé tyče Maďarčíkovy branky. Ve 22. minutě dobře rozehrál trestný kop roztocký M. Hornig, Kupkár sám ve vápně míč nezpracoval, jak by měl, a střela z úhlu skončila nad břevnem. Dvě minuty na to hostující Mikolášek vysunul do úniku Tuláčka, ten v samostatném nájezdu neuspěl, Vízek mu míč vyrazil na roh. Ve 30. min. to ještě zkoušel z trestného kopu z 25 metrů Mikolášek, tvrdá střela však mířila přímo na Vízka, který ji kryl. Ve 32. min. hosté chybovali ve svém vápnu, domácí Holman však chybu nepotrestal. Přihrávku před prázdnou branku na zadní tyč jen tešně minul Havlička. V úvodu 2. poločasu se domácí usadili na polovině hostů a měli výhodu několika standardních situací. Nejlépe to zahráli v 51. min., kdy tvrdou a ještě tečovanou střelu z trestného kopu k tyči brankař hostů Madarčík chytil. V 53. min. hosté špatně rozehráli z obrany, střelec Holman získal míč a šel sám na brankaře hostů, zkušeně přehodil Maďarčíka a bylo to 2:0. V 59. min. hosté ztratili míč ve středu hřiště, J. Vrána se ho zmocnil a ze 30 metrů ho napálil k pravé tyči roztocké branky, Madarčík nestačil zareagovat a stav byl 3:0. Domácí byli na koni a v 63. minutě zabránil dobrým zákrokem roztocký Madarčík čtvrté brance. V 67. min. hosté mohli snížit. Na trestný kop M. Horniga vyskočil nejvýše Hujer, jeho hlavička však skončila na břevně. Poté Havlíček perfektně zatáhl míč, jeho střelu Maďarčík vyrazil k Holmanovi , který jen těsně minul odkrytou branku. Závěr utkání již nic zajímavého nepřinesl a tak si domácí připsali za pěkné dívácké kulisy tři body.

Kvůli velké absenci do utkání zasáhli čtyři dorostenci, kteří utkaní zvládli dobře. Brzký gól nás však ukolébal a hosté převzali iniciativu, v této fázi utkání nás podržel Vízek. Druhý poločas již však byl v naší režii a zkušeně jsme si velmi důležitou výhru pohlídali. Od nás to bylo spíše odbojované utkání, ale máme velmi důležité tři body a to se počítá. Řekl David Holman .

Sestava Jablonečku:
Vízek - Havrda, Vrána P., Šír, Mikšíček - Linek(74. Cirok), Vrána J., Štěpánek (90. Neumann), Špidlen (64. Tryzna) - Havlíček (76. Prokůpek), Holman (C) (85. Vrána M.)


jbc-roz.png






jablonecek-roztoky.jpg